Ahad, 28 Februari 2010

[Bicara-Remaja] BENDA BAIK,LAGI PUN FREE !!!!!!!!!!!

 


Salam sejahtera.

Maaf jika mengganggu privasi anda.
Saya hanya ingin berkongsi dengan anda
peluang-peluang menambah pendapatan
Kawan saya mengirim email peluang
menjana pendapatan.
Anda click saja akan dibayar
USD10.00.satu iklan. Lumayan jugak.Anda
click saja senarai iklan. Satu hari ada 5 - 7
iklan.Sambil anda melihat tv ,melayan anak dirumah
dengar radio , memasak ,duduk berjam-jam depan
internet .Anda ambil masa seketika untuk
tambah duit .Anda darab lah jika satu hari
satu iklan. 5 iklan sehari dan dalam masa 30 hari
dah berapa ya. Ada sistem referrals - anda ceritakan
peluang baik ini pada rakan anda dan taja
.Satu downline syarikat bayar 50% dari
income downline.Cabaran bagi anda dan
saya.Kena kumpul lebih 2000 downline
dalam kumpulan anda.Atau dalam bahasa
internet ialah lebih dari 2000 pengguna
internet.Ini tak mustahil kerana pengguna
internet di Malaysia saja 14 juta.Asia
tenggara 100 juta dan di Asia 400 juta.
Dapat 10% saja dah boleh hidup. Angka
ini penting sebab minima untuk keluar
duit, syarikat bagi syarat USD10 ribu. Ini
pun tak mustahil sebab anda dan saya
menjadi pengguna internet bukan untuk
sehari dua saja mungkin hingga akhir hayat
dikandung badan.Inilah cabaran .Mungkin
rezeki tuhan nak bagi tak sampai 6 bulan
dah dapat target.Ok tak payah simbang lama.
lawati

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=duitpercuma
Cara nak mula
Step pertama
:
1.klik 'Register'. Isi form yang ada
dan akhiri dengan 'Create Account'.
2.Login, isikan username dan password
lalu klik 'Login' untuk masuk ke my account anda.
3. Klik 'Earnings Area' lalu 'Click Links'.

Disini anda lihat sejumlah links yang siap
membayar Anda. Clik setiap item
dengan mengarahkan mouse pada 'Title'
masing-masing. Lakukan ini
satu persatu
Saat Anda mulai clik akan terbuka tab
baru. Tunggu sebentar sampai hitungan
habis berhenti.
Klik tombol salah satu daripada 4 kotak
angka yang sesuai dan tunggu sesaat.
Tutup jendela ini, kemudian
Anda lanjutkan untuk click iklan
berilkutnya. Lihat angka bayaran yang
telah dibuat. Anda click Account.
Sekian, jangan lupa kirim alamat refferal
Anda via email, sms, kepada rakan-rakan
dan pengguna internet di seluruh dunia.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[ Motivasi ] Bekerja dari rumah..

 


Ingin menambahkan pendapatan tambahan??

Ingin melangsaikan bebanan hutang yang memeningkan kepala??

Ingin membuat part time job di rumah??

Sila Klik Disini









__._,_.___
Egroup ini dikendalikan oleh http://www.kokpasir.com  .
Tidak dibenarkan mengiklan.

http://groups.yahoo.com/group/motivasi-minda
.

__,_._,___

[ Motivasi ] BERLAJAR BUAT WEB PERCUMA

 

PERCUMA pelajari teknik terkini bagaimana ingin menarik traffic yang tinggi kelaman web anda,
nak suruh orang buat website mahal, nak belajar pun mahal,
terkejut,rupanya ada yang PERCUMA http://websegera.ws




Enjoy more chat on blogs and websites
Experience it with the Online Pingbox Creation Wizard!


Surf faster and smarter with Firefox 3!


Yahoo! Toolbar is now powered with Free Anti-Virus and Anti-Adware Software. Download Yahoo! Toolbar now!

__._,_.___
Egroup ini dikendalikan oleh http://www.kokpasir.com  .
Tidak dibenarkan mengiklan.

http://groups.yahoo.com/group/motivasi-minda
.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] CLICK AJA ANDA DIBAYAR USD10.00

 

Salam sejahtera

Saya hanya ingin berkongsi dengan anda peluang-peluang menambah pendapatan .
Anda click saja akan dibayar USD10.00.satu iklan. Lumayan jugak.Anda click saja senarai iklan. Satu hari ada 5 - 7 iklan.Sambil anda melihat tv ,dengar radio , memasak ,duduk berjam-jam depan internet .Anda ambil masa seketika untuk tambah duit .Anda darab lah jika satu hari satu iklan.
Dalam masa 30 hari dah berapa ya. Ada sistem referrals - anda ceritakan peluang baik ini pada rakan anda dan taja .Satu downline syarikat bayar 50% dari income downline.
Cabaran bagi anda dan saya.Kena kumpul lebih 2000 downline dalam kumpulan anda.Atau dalam bahasa internet ialah lebih dari 2000 pengguna internet.Ini tak mustahil kerana pengguna internet di Malaysia saja 14 juta.Asia tenggara 100 juta dan di Asia 400 juta. Dapat 10% saja dah boleh hidup. Angka ini penting sebab minima untuk keluar duit, syarikat bagi syarat USD10 ribu. Ini pun tak mustahil sebab anda dan saya menjadi pengguna internet bukan untuk sehari dua saja mungkin hingga akhir hayat dikandung badan.Dan lagi satu selagi syarikat boleh bayar duit ,kira OK .
Inilah cabaran .Mungkin rezeki tuhan nak bagi tak sampai 6 bulan dah dapat target.Ok tak payah simbang lama.
lawati http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=kamalrahman
Cara nak mula
Langkah pertama:
1. Click 'Join tendollar click today'. Isi form yang sediada
dan akhiri dengan 'Create Account'.
2.Login, isikan username dan password lalu klik 'Login' untuk masuk ke my account anda.
3. Klik 'Earnings Area' lalu 'Click Links'. Disini anda lihat sejumlah links yang siap
untuk bayar Anda. Clik setiap item dengan mengarahkan mouse pada 'Title' masing-masing.
Lakukan ini satu persatu
4.Anda mulai clik akan terbuka tab baru. Tunggu sebentar sampai hitungan habis berhenti.
5.Klik tombol salah satu daripada 4 kotak angka yang sesuai dan tunggu . Tutup jendela ini, kemudian
anda lanjutkan untuk click iklan berilkutnya. Click kotak yang betul , anda akan dibayar.
6.Jika tab keluar perkataan ERROR click semula 'Earning Area'lalu click Link untuk dapatkan iklan.
Lakukan berulang kali hingga semua iklan habis.Lihat angka bayaran yang telah dibuat kepada anda.
Anda click Account.

Sekian, jangan lupa kirim alamat refferal anda setelah daftar melalui email, sms,facebook,
myspace,twitter dan laman sosial lain kepada rakan-rakan dan pengguna internet di seluruh dunia.

Kamal Akbar
jika anda telah mendaftar dalam kumpulan saya email atau hantar SMS kepada saya.
Berikan username anda.
Saya akan balas SMS dan email anda .Saya akan bantu anda bagaimana cara menambah downline anda.
Bersama-sama kita berjaya.

Phone : 0175365154
email : kamnorma@yahoo.com.my
netstarbiz@yahoo.com

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] KENAPA PERLU MINUM VeMMA

 



Nak dapatkan khasiat vemma??? sila ke web site saya dan penuhkan maklumat ringkas yang diperlukan..kami akan memberi penerangan seterusnya..

http://www.vemmabuilder.com/755909105

http://www.vemmabuilder.com/755909105

KENAPA PERLU MINUM VeMMA
 
Anti Oksida Yang Hebat
Pemangkin Tenaga (Anti Keletihan)
Mencegah Kebimbangan/Kekhuatiran
Anti Penuaan
Merawat Kesakitan
Mencegah Kemurungan
Mencegah Kegemukan
Mencegah Cirit – birit
Mencegah Osteoporosis
Mencegah Kesan-kesan Diabetes
Mencegah Kelumumur
Mencegah Pening-pening (Gayat)
Anti-Parkinsonism
Anti Tumor dan Mencegah Kanser
Mencegah Ulser (Perut, Mulut dan Dubur)
Mencegah Bengkak-bengkak
Anti Katarak (bahagian legap pada kanta mata)
Mencegah Glaukoma (sejenis penyakit mata)
Mencegah Lenguh Sendi
Mencegah Batu Karang dan Buah Pinggang
Mencegah Keanjalan Arteri
Mencegah Penyakit Gusi
Mencegah dan Merawat Jangkitan Fungus
Mencegah Alahan dan Merawat Sakit Kulit/Masalah Kulit
Mencegah Jangkitan Virus dan Kuman   
Membantu Mengawal Tekanan Darah Tinggi
Menjaga Kesihatan Jantung
Membantu Mengurangkan Demam
Meningkatkan Sistem Kalis
Mengelakkan Jangkitan Bakteria
Membantu Mengurangkan Sakit Saraf
Membantu Mencegah Dementia (Sejenis Penyakit Otak)
 
…..hanya dengan mengambil dua sudu besar VeMMA sehari!
Bukan gurauan & Bukan penipuan .
Ia terbukti berkesan.........Mari kita lihat apa kata mereka tentang VeMMA :
Haji Ali Mansur
Saya tidak menyangka, setelah bertahun tahun mengidap penyakit kencing manis dengan bacaan yang melebihi 15, akhirnya saya bertemu penawar terhebat. Penyakit kencing manis saya sekarang sudah sembuh dengan bacaan normal. Terima kasih Vemma!
Sheila Arshad
Ayah saya menghidap penyakit gout,kencing manis,darah tinggi dan banyak lagi……Sampaikan perlu makan 21 biji pil sehari dan perlu ambil darah 1 kali setiap 2 minggu..Setelah 2 bulan mengamalkan Vemma,ayah saya beransur pulih….Tidak lagi perlu makan 21 pil lagi…….Doktor juga terkejut dengan perubahan yang dialami..Saya sendiri semakin cergas selepas mengamalkannya.
Fauziah Maidi
Saya telah memberi suami minum VeMMA single pack selama 4 minggu dan berat badannya turun 5kg. Rasa sihat dan cergas. Masalah kulit yang kering juga hilang.
Mazitah  mohammad
Sebelum ni saya ada penyakit buasir .Baru seminggu saya minum air vemma, buasir saya sudah beransur pulih.kini saya mula memperkenalkan produk vemma kepada saudara saya yang menghidap kencing manis(mohammad zafawi bin sulong). Alhamdulillah selepas beberapa hari minum VeMMA kesannya amat positif.
 

Nak dapatkan vemma??? sila isi maklumat ringkas anda di web site saya....
http://www.vemmabuilder.com/755909105
http://www.vemmabuilder.com/755909105
________________________________
 

________________________________
Connect instantly with friends on your blog and personal website.
Create your latest Pingbox today!
________________________________
Stay in loop with all your friends on Yahoo! Messenger
Simply add them from your email or social networks today!
________________________________
Join the fun on Yahoo! Messenger with all your friends
Simply add them from your email or social networks today!
________________________________
Firefox 3: Faster, More Secure, Customisable and FREE.

__________________________________________________________
Yahoo! Toolbar is now powered with Search Assist.Download it now!
http://malaysia.toolbar.yahoo.com/

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] Elakkkan Bencana H1N1 bersama VeMMA!

 



http://www.vemmabuilder.com/755909105 CLIK UNTUK DAPATKAN VEMMA

Elakkkan Bencana H1N1 bersama VeMMA!
 
Dear Team,
 
  Wajib baca ! Elakkkan bencana ! H1N1
Apa itu H1N1?
viral novel influenza type A H1N1. ianya berasal dr virus avian flu (selsema burung H5N1)
yang telah menjangkiti babi @ khinzir dan telah bergabung dengan swine flu (yg sepatutnya
hanya menjangkit ternakan babi sahaja) dan telah evaluasi (mutasi) untuk penyesuaian diri
di dalam 'host' yg lebih tinggi di dlm rantaian makanan @ manusia. dan semasa di dlm badan
manusia, sekali lagi ia berevolusi supaya ia menjadi 'air born' dan menjangkit dr manusia
kpd manusia.
Jangka hayat virus
Oleh kerana ia adalah viurs yg air born, ia hanya boleh bertahan di udara selama 2 hingga 8 jam
sahaja. jika selepas tempoh tersebut ia idak mendapat perumah @ host( badan manusia) ia akan
mati.Maka bilik yang dibiarkan selama 24 jam dengan air ventilation yg baik….akan 'bersih'
dr virus tersebut.
Apa yg perlu tahu ? Asal virus ini
Sebenarnya telah terdapat outbrake di US sebelum terjadi outbrake di mexico tp tidak
dilaporkan kpd WHO.kemungkinan outbrake ini telah dikesan dan US mahu 'baling batu
sembunyi tangan' lalu tercetus la outbrake di mexico.

virologi virus H1N1
incubation period yg singkat pada purata 2 hari dgn julat 1 – 4 hari
ini bermakna ia cepat menyerang badan manusia setelah ia menjangkit pesakit
pesakit akan menunjukkan simptom selepas 1 hari dijangkit paling cepat dan
selewat2nya hari ke-4 H1N1 sebenarnya adalah selsema biasa namun kpd pesakit yg
berisiko, ia dapat membunuh. jika pesakit adalah seorang yg normal, ia hanya akan
memberi kesan seperti demam selsema biasa dan batuk.
cara serangan :
virus ini boleh disebarkan melalui batuk, bersin dan percakapan
virus ini akan menyerang sistem pernafasan ( seperti selsema burung dan SARS)
peringkat awal, ia hanya pada 'trakea' jika tidak mendapat rawatan awal, ia akan menyerang
paru2 dan boleh menyebabkan kematian akibat 'lung collapse'
ia amat merbahaya kpd golongan yg berisiko tinggi
siapa yang berisiko?
1. Orang yg ada masaalah 'obesiti' @ gemok
2. Perempuan yg mengandung
3. Orang yg ada astmatic
4. Orang2 yg bermasalah dgn sistem imunisasi :-

( menjalani 'operation yg besar', kanak2 yg belum cukup suntikan imunisasi, golongan2 yg rendah tahap imuniti eg. HIV ext.)
* kematian yg telah dilaporkan terdiri drpd golongan2 di atas
 
SEKADAR INGIN BERKONSI…
 
Peluang KE-EMAS-ANmenanti Anda disamping menjaga kesihatan.
** Influenza H1N1 sedang menyerang Negara Kita. Lindungi Keluarga & Diri Anda dengan
meminum produk daripada VeMMA untuk MENAMBAHKAN ANTIBODI SEMULAJADI dalam menghadapi VIRUS H1>> INFO ini sangat berguna..MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.....
Banyakkan Minum minuman Buah-buahan & Sayur-sayuran untuk menambahkan ANTIBODI dalam badan…
MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI...
KEPADA SESIAPA YANG MEMPUNYAI  PENYAKIT KRONIK YANG MEYEBABKAN LAGI CEPAT MEREBAKNYA VIRUS H1N1 INI..DI SARANKAN PERKUATKAN SISTEM IMUN BADAN / ANTIBODI DENGAN MEMINUM MINUMAN BUAH-BUAHAN SEPERTI YANG DI SARANKAN OLEH HOSPITAL SULTANAH AMINAH JOHOR.
ANTARA MINUMAN YANG PALING BERKESAN BUAT MASA SEKARANG INI ADALAH MINUMAN  ANTIOKSIDA DARI VeMMA.
Di sahkan HALAL oleh kerajaan Malaysia . TERBUKTI MEMBANTU MENYELESAIKAN PELBAGAI PENYAKIT. INSYA-ALLAH…
TERMASUK H1N1YANG AMAT2 DI TAKUTI
 
  
1.Apakah itu VEMMA?
VEMMA adalah program nutrisi yang lengkap dengan Vitamin, Anti oksida dan   
Multimineral sebagai makanan tambahan dalam bentuk cecair. Mengandungi lebih
daripada 80 kandungan nutrien dalam persediaan ini. Vemma datang dalam dua botol.
 
2.Bukankah VEMMA adalah ekstrak buah manggis?   
Vemma boleh dikategorikan sebagai makan berfungsi. Ia bukannya sekadar terdiri daripada buah manggis atau jus manggis. Tetapi keseluruhan buah manggis di ekstrak (termasuk kulitnya) merupakan satu daripada 80 bahan-bahan yang lain. Vemma datang dalam dua botol. Satu botol terdiri daripada 65 micromineral daripada sumber sayur-sayuran. Botol kedua terdiri daripada keseluruhan buah manggis yang diekstrak, daun aloe vera dan the hijau bebas kafein yang diekstrak.
 
3.Memang hebat. Apakah keistimewaan buah manggis yang diekstrak?
Keseluruhan buah manggis itu sendiri mengandungi anti oksida yang amat tinggi kandungannya dan sangat hebat. Ini terutamanya terdapat pada kulit buah manggis yang boleh dimakan begitu sahaja. Vemma adalah keseluruhan buah manggis termasuk kulitnya sekali semasa proses penghasilan.
 
4.Apakah kandungan bahan-bahan lain yang ada dalam VEMMA?
Untuk lebih tepat lagi, Vemma adalah kombinasi daripada 65 mikromineral, kesemua 12 jenis vitamin asas (A, B komplek, C, D dan E) dan tiga ekstrak botanik (keseluruhan buah manggis, aloe vera dan teh hijau) yang menyediakan anti oksida, asid amino dan phyto-kimia yang diperlukan oleh badan kita.
 
 
8 Kelebihan dan Keunikan Produk VeMMA yang Utama :
 
1. Cecair anti oksida yang terkuat di dunia dengan nilai ORAC 115,779.
2. Bioaktif yang tinggi walaupun setelah mengambilnya.
3. Memenuhi keperluan harian vitamin, 65 jenis mineral dari sumber tumbuh-tumbuhan yang mengandungi phytonutrient, enzim dan asid amino.
4. Menggunakan teknologi sains terkini, diformulasi untuk tahap pharmaceutical yang berkualiti tinggi yang mengandungi 30% Aloe Vera dan 25 gm teh hijau yang telah dikeluarkan kafein dalam satu liter.
5. Dalam bentuk ionic (molekul yang lebih kecil dari sel badan) dan membolehkan badan menyerap sehingga 99.99% khasiatnya.
6. Makanan berfungsi bertaraf dunia yang menigkatkan system kalis (immune system).
7. Terdiri lebih daripada 80 bahan termasuk manggis (keseluruhan buah manggis).
8. Spektrum terluas anti oksida, terutamanya Xanthones yang memberi kelebihan nilai kesihatan yang optimum. 

 
Lebih daripada 33 sebab kenapa menggunakan Program Nutrisi Vemma
S – sihat   ...  K – kecantikan ...   M – merawat
 
1.         Anti Oksida Yang Hebat
2.         Pemangkin Tenaga (Anti Keletihan)
3.         Mencegah Kebimbangan/Kekhuatiran
4.         Anti Penuaan
5.         Merawat Kesakitan
6.         Mencegah Kemurungan
7.         Mencegah Kegemukan
8.         Mencegah Cirit – birit
9.         Mencegah Osteoporosis
10.       Mencegah Kesan-kesan Diabetes
11.       Mencegah Kelumumur
12.       Mencegah Pening-pening (Gayat)
13.       Anti-Parkinsonism
14.       Anti Tumor dan Mencegah Kanser
15.       Mencegah Ulser (Perut, Mulut dan Dubur)
16.       Mencegah Bengkak-bengkak
17.       Anti Katarak (bahagian legap pada kanta mata)
18.       Mencegah Glaukoma (sejenis penyakit mata)
19.       Mencegah Lenguh Sendi
20.       Mencegah Batu Karang dan Buah Pinggang
21.       Mencegah Keanjalan Arteri
22.       Mencegah Penyakit Gusi
23.       Mencegah dan Merawat Jangkitan Fungus
24.       Mencegah Alahan dan Merawat Sakit Kulit/Masalah Kulit
25.       Mencegah Jangkitan Virus dan Kuman   
27.       Membantu Mengawal Tekanan Darah Tinggi
28.       Menjaga Kesihatan Jantung
29.       Membantu Mengurangkan Demam
30.       Meningkatkan Sistem Kalis
31.       Mengelakkan Jangkitan Bakteria
32.       Membantu Mengurangkan Sakit Saraf
33.       Membantu Mencegah Dementia (Sejenis Penyakit Otak)
 
 
MAMPUKAH ANDA DAPATKAN SEMUA BAHAN-BAHAN DIBAWAH DLM SEHARI???
2.66 buah oren untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin C
9.6 avocado untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin E
3.09 broccoli untuk sama nilai dengan khasiat zat besi
55.55 telur untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin D
1.78 cawan bayam untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin A
3.88 cawan kacang peas untuk sama nilai dengan khasiat Thiamin
19.76 pisang sederhana untuk sama nilai dengan khasiat Riboflavin
62.5 oz keju untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin B-12
5.14 kentang besar untuk sama nilai dengan khasiat Niacin
61.54 cawan tomato untuk sama nilai dengan khasiat Folate
2.46 tembikai besar untuk sama nilai dengan khasiat Vitamin B-6
17.89 oz buah ceri untuk sama nilai dengan khasiat nilai ORAC
37.17 cendawan sederhana untuk sama nilai dengan khasiat Asid Panthothenic
 …..hanya dengan mengambil dua sudu besar Vemma sehari!
Bukan gurauan & Bukan penipuan.
Ia terbukti berkesan.........KEAJAIBAN DAN KEBAIKAN VeMMA Mangosteen

 
Message from VeMMA members,
Sukri @ VeMMA.
NAK DAPATKAN PRODUK VEMMA?   KLIK SINI  http://www.vemmabuilder.com/755909105
________________________________

________________________________

________________________________

________________________________
Get your new Email address!
Grab the Email name you've always wanted before someone else does!
________________________________
Get connected with chat on network profiles, blogs, or any personal websites!
Yahoo! allows you to IM with Pingbox. Check it out!
________________________________
Surf faster.
Internet Explorer 8 optmized for Yahoo! auto launches 2 of your favorite pages everytime you open your browser.Get IE8 here! (It's free)

__________________________________________________________
Surf faster and smarter with Firefox 3! http://my.downloads.yahoo.com/firefox/

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] CARA TERPANTAS UNTUK KELUAR DARI KESEMPITAN HIDUP

 

JANA PENDAPATAN RM500 - RM1000 SEHARI

100% KOMISYEN
LAYARI : http://www.myautobiz.ws

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] BENDA FREE PUN TAK NAK?

 



Salam sejahtera.

Maaf jika mengganggu pravisi anda.
Saya hanya ingin berkongsi dengan anda
peluang-peluang menambah pendapatan
Kawan saya mengirim email peluang
menjana pendapatan.
Anda click saja akan dibayar
USD10.00.satu iklan. Lumayan jugak.Anda
click saja senarai iklan. Satu hari ada 5 - 7
iklan.Sambil anda melihat tv ,melayan anak dirumah
dengar radio , memasak ,duduk berjam-jam depan
internet .Anda ambil masa seketika untuk
tambah duit .Anda darab lah jika satu hari
satu iklan. 5 iklan sehari dan dalam masa 30 hari
dah berapa ya. Ada sistem referrals - anda ceritakan
peluang baik ini pada rakan anda dan taja
.Satu downline syarikat bayar 50% dari
income downline.Cabaran bagi anda dan
saya.Kena kumpul lebih 2000 downline
dalam kumpulan anda.Atau dalam bahasa
internet ialah lebih dari 2000 pengguna
internet.Ini tak mustahil kerana pengguna
internet di Malaysia saja 14 juta.Asia
tenggara 100 juta dan di Asia 400 juta.
Dapat 10% saja dah boleh hidup. Angka
ini penting sebab minima untuk keluar
duit, syarikat bagi syarat USD10 ribu. Ini
pun tak mustahil sebab anda dan saya
menjadi pengguna internet bukan untuk
sehari dua saja mungkin hingga akhir hayat
dikandung badan.Inilah cabaran .Mungkin
rezeki tuhan nak bagi tak sampai 6 bulan
dah dapat target.Ok tak payah simbang lama.
lawati

http://www.tendollarclick.com/index.php?ref=duitpercuma
Cara nak mula
Step pertama
:
1.klik 'Register'. Isi form yang ada
dan akhiri dengan 'Create Account'.
2.Login, isikan username dan password
lalu klik 'Login' untuk masuk ke my account anda.
3. Klik 'Earnings Area' lalu 'Click Links'.

Disini anda lihat sejumlah links yang siap
membayar Anda. Clik setiap item
dengan mengarahkan mouse pada 'Title'
masing-masing. Lakukan ini
satu persatu
Saat Anda mulai clik akan terbuka tab
baru. Tunggu sebentar sampai hitungan
habis berhenti.
Klik tombol salah satu daripada 4 kotak
angka yang sesuai dan tunggu sesaat.
Tutup jendela ini, kemudian
Anda lanjutkan untuk click iklan
berilkutnya. Lihat angka bayaran yang
telah dibuat. Anda click Account.
Sekian, jangan lupa kirim alamat refferal
Anda via email, sms, kepada rakan-rakan
dan pengguna internet di seluruh dunia.

Tq.

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] Pesanan Buat Sahabat Handai

 


Salam.
Sahabat Handai,

Adakah anda menghadapi masalah mempraktikkan e-book bisnes anda ?

Masih lagi mencari-cari peluang Bisnes Internet termudah ?
- Anda telah banyak menghabiskan wangmembeli E-book temberang?
- Anda telah bosan mencuba bisnes internetitu & ini tetapi tidak berhasil?

Di sini saya ingin berikan anda secara FREE @ PERCUMA @ GRATIS sahaja
- Laporan & Panduan Bisnes Internet yg Simple.
- Teknik membuat website anda sendiri.
- Pendedahan Rahsia Internet Marketer
- Dan banyak lagi...

Dan yang PALING MENARIK Sekali Ialah:
- Bagaimana Mendapatkan Keuntungan Berkali-kali Dari Seorang Pelanggan/Prospek
- Teknik 'Tanpa Sekali pun Anda Meghubungi/Menelefon Mereka'
- Wang Masuk Walaupun Anda Sedang Tidur, Tengok Wayang atau Apa Saja
- DAN... Teknik Ini Sesuai Digunapakai di Seluruh Dunia, Bukan Sekadar Di Malaysia

Sila ke website saya >>KLIK DI SINI<<

Untuk versi english >>KLIK DI SINI<<

Terima kasih.

Mohd Hasry Abdullah
60137779910
http://memangmudah.com

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] Bebas kewangan bersama Peneraju Revolusi produk halal organik muslim

 

*Jauhi skim cepat kaya atau peluang bisnes yang diragui halal HARAMnya !*

*
Jana RM500 hingga RM5,000 sebulan bersama
Peneraju Revolusi Produk Halal Muslim
Hanya dari Rumah anda

"Bisnes in dipantau oleh panel syariah"

Radix Cola, Restoran Radix Fried Chiken, Radix Koko dan 300 lagi poduk
halal organik muslim

Tools untuk anda bergerak secara online disediakan secara percuma:
Landing page, web replica, autoresponder, coaching melalui YM serta
sokongan melalui email, hp, dll

Sila ke:
*
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>

Sahabat, HPA merupakan satu lambang perjuangan untuk mewujudkan
produk-produk alternatif yang terjamin halalnya
yang dihasilkan oleh orang Islam. Dari Kopi Radix hingga ke Radix Koko dan
seterusnya Radix Fried Chicken, kini HPA
mempunyai lebih kurang 300 produk.

Selain untuk menghasilkan produk yang diyakini taraf halalnya, satu lagi
perkara penting ialah menghasilkan produk semulajadi/organik yang berasaskan
herba dan bahan semulajadi lain sebagai alternatif kepada produk yang
berasaskan
kimia yang mempunyai kesan sampingan.

Jika berminat dengan HPA, anda mempunyai pilihan samada untuk menjadi
pengguna ataupun jika berminat untuk
menjana pendapatan tambahan dengan HPA, kami akan bantu, terutamanya melalui
penggunaan Internet
untuk mengembangkan rangkaian.

-

Yuran keahlian HPA hanya *RM 30.00 sahaja seumur hidup*. Tiada yuran
tahunan.
-

Perniagaan ini boleh diwarisi.
-

Peluang menikmati pelbagai bonus dan insentif yang disediakan. Terdapat *11
ganjaran bonus* hebat dari HPA.
-

*Diskaun harga* untuk semua produk dari 20% - 25%.
-

Peluang menambah *ilmu perawatan* seperti bekam, akupunktur,
refleksologi, kiropraktik, *ilmu diagnos penyakit* melalui tapak tangan,
iridologi (anak mata), lidah dan denyutan nadi.
-

Pelan pemasaran yang begitu mudah. ADIL dan SUKSES. *Tiada penurunan
pangkat dan peratusan bonus serta tiada group sales maintain!*
-

Berp*eluang menjana pendapatan lumayan melalui program 5 angka dalam masa
5 bulan dengan menyertai Seminar Perkongsian Bijak Cemerlang (PBC) HPA.*
-

Berpeluang melabur dalam *Koperasi Wahida HPA*. Anggaran pulangan 10-25%
setahun.

*

Sila ke:
*

*
*
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>
*http://www.saudagarcyber.net/main* <http://www.saudagarcyber.net/main>

--
Shukri Zakaria
http://www.bisnesmlmonline.com

--
Shukri Zakaria
http://www.bisnesmlmonline.com

--
Shukri Zakaria
http://www.bisnesmlmonline.com

--
Shukri Zakaria
http://www.bisnesmlmonline.com

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___

[ Motivasi ] Menghadapi masalah website dah ada tetapi tiada pengunjung? PERCUMA cara penyelesaiannya di SINI

 


Menghadapi masalah website dah ada tetapi tiada pengunjung? PERCUMA cara penyelesaiannya di SINI




Terima Kasih

Daripada,
Akmal Mohd
0139302394
Id YM/Skype:dyakmal_1217/akmalmohd1






















__._,_.___
Egroup ini dikendalikan oleh http://www.kokpasir.com  .
Tidak dibenarkan mengiklan.

http://groups.yahoo.com/group/motivasi-minda
.

__,_._,___

[Bicara-Remaja] sistem e-sponsor memudahkan perniagaan mlm

 

Di jamin tiada keluhan lagi dengan perniagaan MLM
sekiranya anda memiliki sistem e-sponsor
dapatkannya dengan segera dalam web kami
http://www.e-kanzzs.net/?id=rahaz

[Non-text portions of this message have been removed]

__._,_.___
Egroups kendalian http://www.kokpasir.com  .


.

__,_._,___